ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Sentència TS: Es condemna a una empresa per comunicar a una altra la causa de l'acomiadament d'un treballador i així incloure-ho en una "llista negra"

Sentència del Tribunal Suprem de la sala del Civil,  en la que es  condemna a una empresa per comunicar a una altra la causa de l'acomiadament d'un treballador i així incloure-ho en una "llista negra". Afecta a la normativa en Protecció de dades degut a la cessió de dades sense consentiment de l'afectat.

 

 

Ã’rgan: Tribunal Suprem. Sala del Civil
Data: 12 de novembre de 2015.
Secció: 1
Núm. de Recurso: 899/2014
Núm.  de Resolución: 609/2015
Procedimient: CIVIL
Ponent: RAFAEL SARAZ 

Tema: Protecció de dades. 

Resum:  Es condemna a una empresa per comunicar a una altra la causa de l'acomiadament d'un treballador i així incloure-ho en una "llista negra". Aquesta cessió de dades, no va comptar amb  el consentiment de l'afectat.

Vulneració de drets fonamentals a la protecció de dades de caràcter personal i a l'honor.Comunicació de dades personals que pot dificultar la cerca d'ocupació.Càrrega de la prova. Existència de vulneració del dret a la protecció de dades

Servei de Biblioteca #bibliotecaicavor

Descarregar sentència [pdf 58kb]

 

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H