ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

CICAC coorganitza la campanya impulsada pels Col·legis professionals en defensa dels drets dels refugiats.

El Consell de l'Advocacia Catalana coorganitza la  campanya impulsada pels Col·legis professionals en defensa dels drets dels refugiats.  Demà dijous 17 març, 13.15h: concentració davant la Delegació de la Comissió i el Parlament de la Unió Eurpea a Barcelona, per denunciar la situació dels refugiats que busquen asil a la UE. 

 

 

El Consell de l'Advocacia Catalana, que representa els catorze Col·legis d'Advocats de Catalunya, coorganitza la campanya impulsada pels Col·legis professionals de tot Catalunya per defensar els drets dels  refugiats i denunciar la situació infrahumana en que es troben quan arriben a Europa. La primera acció d'aquesta campanya tindrà lloc demà dijous, quan el president de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Oriol Rusca, lliurarà al director de l'Oficina de la Comissió Europea, Ferran Tarradellas, un Manifest en defensa dels drets dels refugiats L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual estan representades més de 100 corporacions de tots els àmbits professionals integrades per més de 250.000 col·legiats i col·legiades, ha elaborat un manifest en defensa dels drets dels refugiats per tal de preservar els seus drets i al qual es poden sumar totes les Administracions, entitats públiques i privades, ONG, i tots aquells col·lectius i ciutadania que vulguin revertir la situació actual en què es troben els migrants. El president de l'Associació Intercol·legial, Oriol Rusca, lliurarà al director de l'Oficina de la Comissió Europea, Ferran Tarradellas, aquest manifest. Rusca, que també presideix el Consell de l'Advocacia Catalana, estarà acompanyat per una representació de diversos membres de la Junta Directiva de la Intercol·legial. 

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya amb el lema "Vergonya, ni un minut més!, per una Europa de les persones" per denunciar la situació infrahumana en què es troben les persones refugiades que arriben a sòl europeu. Una situació que s'ha agreujat arran del preacord assolit entre la Unió Europea i Turquia, que preveu expulsar a tots els que arribin irregularment a Grècia, inclosos els que fugen de guerres o pateixen persecució, com els refugiats sirians.

Igualment dins la campanya "Vergonya, ni un minut més!, per una Europa de les persones" s'han habilitat les etiquetes #solidaritatrefugiats#refugiatsintercolcat per tal de mostrar a les xarxes socials el rebuig a la situació en què s'està tractant als refugiats i alhora per recollir totes les accions que s'estan duent a terme des de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. 

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H